8-weekse cursus

De basis van de 8-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (her) ontdekken. Looptechniek, armtechniek, spierversterkende oefeningen, core stability en vooral ademhalingsoefeningen om ervoor te zorgen dat jij ontspannen gaat lopen. Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowJoggen. In de opbouw fase gebruiken wij de Powerwalk-SlowJog-Powerwalk methode. Dat betekent dat je actief wandelen (powerwalken) afwisselt met langzaam rennen (SlowJoggen). SlowJog is echt voor iedere vrouw van iedere leeftijd!

Kleine stappen op korte termijn leiden tot grote resultaten in de toekomst

START nieuwe slowjog cursus!

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland voor de start van een cursus.

Wil jij toch heel graag starten vraag dan even naar de mogelijkheden. Instromen (op elk moment) kan namelijk erg goed in onze groepen.

Prijs 8-weekse cursus SlowJog 149,- euro

Je bent van harte welkom om ook het effect van SlowJoggen te gaan ervaren, de opluchting en het pure plezier te voelen. Jij kunt dit! Trots op jezelf en vol zelfvertrouwen, omdat het gewoon heerlijk is om goed voor jezelf te zorgen. Denk niet aan wat je niet kunt......., maar aan wat je allemaal wel kunt! Of kunt gaan bereiken. Ergens moet de eerste stap zijn.

 

 

39819734-F81D-469C-A97B-A219093DFFFB_1_105_c