Recensies

SlowJog

Rated 0 out of 5
13 november 2020

Ik was zo’n hardloper die zichzelf regelmatig voornam om het hardlopen weer op te pakken. Dan had ik een paar keer motivatie om te gaan, maar eigenlijk ging het nooit echt lekker. Regelmatig vroeg ik me dan af waar toch die hardloopflow bleef die anderen blijkbaar wel hebben. Die kwam nooit en de motivatie om te gaan daalde weer net zo snel als het opkwam en dan gaf ik het weer op.
Nu ben ik een SlowJogner die echt zin heeft om de deur uit te gaan, genietend haar rondjes rent en daar de hele dag (ik loop het liefst ‘s morgens) een fit en energiek gevoel aan overhoudt. Judith heeft me geleerd dat ik altijd veel te hard liep. Door de techniek van het SlowJoggen, het focussen op de ademhaling en de ontspanning komt ‘de flow’ ineens wel opzetten. Daarnaast is het ook heel fijn om dit samen met een groep vrouwen te doen. De sfeer is heel positief, zonder prestatiedruk, maar wel motiverend. Dus twijfel je nog? Niet doen. Geef je op en voor je het weet lig je samen met ons in het bos op een vuilniszak te planken. Geheel vrijwillig, niets moet…

Sjoukje

SlowJog

Rated 0 out of 5
12 november 2020

Mijn motto was altijd: hardlopers zijn doodlopers. Sporten is niet echt (of echt niet) mijn ding, maar ik weet dat het gezond is. Judith wist me te motiveren om mee te gaan SlowJoggen en dankzij haar manier van niet echt pushen (“je bent hier vrijwillig, je hoeft niets”) maar wel stimuleren heb ik vandaag voor het eerst in mijn leven solo een rondje geSlowJogd! Maar in de groep met dames en met coaching van Judith is het wel veel gezelliger en gaat de tijd veel sneller. De afwisseling van rennen en spieroefeningen en wisselende routes maakt SlowJog bij Judith zelfs voor een niet-sportief iemand als ik aantrekkelijk.

Anouk

SlowJog

Rated 0 out of 5
11 november 2020

Ik vond van mezelf dat ik weer moest gaan sporten maar ik had er totaal geen zin in. Maar wat is het leuk en gezellig om dit met een groep dames te doen! Judith weet ons allemaal op een leuke manier enthousiast te krijgen én te houden. Nooit gedacht dat ik een avond sporten leuk zou gaan vinden. Maar Judith heeft het voor elkaar gekregen!

Suzanne

SlowJog

Rated 0 out of 5
11 november 2020

Na jaren het sporten eindelijk weer opgepakt. Ik had niet gedacht dat ik dit zou gaan zeggen. Maar heerlijk een uur slow runnen. Judith is een geweldige en ook een gezellige coach. Echt een aanrader.

Jeanette B.

SlowJogzutphen

Rated 0 out of 5
1 november 2020

Judith is een geweldige coach. Ze weet het voor iedereen fijn en gezellig te maken, je merkt gewoon niet dat je loopt. Judith heeft de techniek van het slow runnen goed onder de knie en implementeert dit op een relaxte en subtiele wijze in haar lessen. Ik had altijd een hekel aan hardlopen, maar ik vind het ineens helemaal leuk. Wie had dat ooit gedacht?! ????????

Mirjam

Geen titel

Rated 0 out of 5
21 oktober 2020

SlowJog is voor mij op een ongedwongen manier met een leuke groep dames een uur lekker bewegen in de buitenlucht. En dat allemaal onder de gezellige en goede begeleiding van Judith!

Manon B

SlowJog

Rated 0 out of 5
21 oktober 2020

Eindelijk na jaren weer plezier in het sporten gekregen! Niks moet en lekker jezelf mogen zijn. Heerlijk, thanks Judith!

Helen Leetink

Winterzwemmen

Rated 5 out of 5
31 december 2022

Uit je confortzone stappen en gaan winterzwemmen (dippen) met Judith, voor iedereen een aanrader. Judith sleept je erdoorheen van begin tot eind.
Dus voor iedereen die twijfelt, meld je snel aan!

Eliza

Winterzwemmen

Rated 5 out of 5
2 december 2022

Vanmorgen wezen winterzwemmen.
Eerst de warming-up en daarna rustig het water in lopen voor de dip. Ademhaling onder controle krijgen en dan ook nog even genieten in het water. Even koud maar is ook zo weer vergeten. Fantastisch wat een fijne ervaring.
Het was super Judith. Helemaal blij weer naar huis.

Kitty

Workshop Winterzwemmen

Rated 5 out of 5
2 december 2022

Wauw, wat een geweldige ervaring met ontzettend fijne begeleiding. Voor de ‘dip’ duidelijke, interessante en nuttige info, daarna op locatie en goede warming up en dan……het moment van de koude ‘dip’ , het nagenieten en een warme kop thee. Heel blij, trots en voldaan naar huis!!!!

Heidi

Winterzwemmen

Rated 5 out of 5
2 december 2022

Vandaag heb ik met Judith de workshop winterzwemmen gedaan. Na een korte maar zeer duidelijke uitleg gingen we naar Bronsbergen om het in de praktijk te brengen, met een leuke kleine groep! Judith legt goed uit, en houdt iedereen super in de gaten. Een zeer veilig gevoel.
Een echte aanrader…

Petra

Workshop Winterzwemmen

Rated 5 out of 5
2 december 2022

Buitentemperatuur 3°C, water 7,8°C. Na veel informatie over de (gezondheids) effecten van winterzwemmen (koudetraining) en een goede warming up, met de groep het water in het Bronsbergermeer getrotseerd. Heel spannend en enorm trots dat het gelukt is. Een hele toffe ervaring. Ben zeker van plan om het niet bij deze ene keer te laten, dit gevoel wil ik vaker. Judith begeleidt heel goed, geeft veel relevante info en daagt je uit met een knipoog. Aanrader!

Jos

Beste motivatie ooit

Rated 5 out of 5
13 september 2022

Ik heb de 10-weekse cursus gedaan en me daarna doorgegaan met powerwalk. Judith weet ECHT te motiveren, met dank aan Judith heb ik het plezier in sporten terug!

Marieke Bussink

Heel goed!

Rated 5 out of 5
25 juni 2022

Nooit gedacht dat ik weer kon gaan joggen! Maar Judith heeft mij echt op weg kunnen helpen, heel blij mee!
Haar aanstekelijke enthousiasme en positiviteit geeft je nog een extra boost.

Karin Claessens

Mindset

Rated 5 out of 5
21 november 2021

Ik was zo’n loper die vond dat ik drie keer per MOEST lopen en flinke stukken achter elkaar MOET hardlopen. Het is Judith gelukt om mijn mindset na 10 startlessen te resetten en nu te laten genieten van het lopen. De afwisseling tussen hardlopen, powerwalken en krachttraining zorgt ervoor dat je lekker een uurtje buiten bent en kunt genieten: niets moet, alleen gaan! Judith is heel enthousiast, stoer en sportief waardoor de lessen leuk zijn!!

Mirjam

Super gezellig en leerzaam

Rated 5 out of 5
6 november 2021

De 10 weekse cursus is echt een aanrader. Veel tips en alles mag niks hoeft

Monique

Yes, ik loop weer met plezier!!!

Rated 5 out of 5
6 november 2021

Vandaag de 10 weekse cursus afgerond. De aanpak van Judith heeft mij veel gebracht. Ze is een stoere, sportieve vrouw die je door haar enthousiasme en humor echt motiveert om te gaan bewegen. Ik loop nu met plezier, zonder dat ik vind dat ik gelijk moet trainen voor de 10 km. De trainingen zijn zeer afwisselend: joggen, powerwalken, krachttraining, waardoor de tijd vliegt. Dus op naar de losloop-momenten😉.

Mirjam

Heel afwisselend en leuk!

Rated 4 out of 5
1 november 2021

Het begin van de cursus was heel rustig, op een niveau dat iedereen kon instappen. Tussendoor waren er afwisselende oefeningen. De opbouw is de lessen daarna was logisch en goed opgebouwd. Judith is heel enthousiast en dat maakt het leuk!

L. van Harten

Super leuk, super fit worden. (SlowJog)

Rated 5 out of 5
10 oktober 2021

Leuke cursus, waarin je je eigen lichaam leert kennen.
Tips en handvaten krijgt om fitter te worden en hoe dat makkelijker én leuker kan.
Wordt gegeven door een enthousiaste Judith.

Ineke

Voor wie twijfelt: gewoon doen!

Rated 5 out of 5
4 september 2021

Ik vond de cursus SlowJoggen met Judith echt een feestje. Ze bouwt het lopen rustig op en geeft de lessen met zoveel humor. Waar ik vroeger hardlopen nooit lang volhield, is de techniek die Judith je leert echt heel goed vol te houden. De groep was ook heel gezellig waardoor ik ook haast niet door had dat ik aan het sporten was;-) En met als resultaat dat ik uiteindelijk op een relaxte manier 5 kilometer kon lopen. Wat een fijn gevoel! Dus voor wie nog twijfelt om mee te doen met een cursus: gewoon doen!

Marlieske

SlowJog

Rated 5 out of 5
14 juli 2021

Cursus SlowJog zit erop maar wat was dat leuk???? Zeker de moeite waard als je niet wilt hardlopen maar wel wilt bewegen in een mooie omgeving. Alles is leuk omdat het gevarieerd is. Lopen spieroefeningen, ademhaling alles komt aan bod. Super en zeker aan te raden.

Anja Boumeester

"Echt voor iedereen!"

Rated 5 out of 5
8 juli 2021

“Echt voor iedereen”, Judith neemt iedereen mee in de groep ongeacht leeftijd of twijfels. Vergeet lekker alles en beweeg! Dat lukt heel goed in haar les, complimenten!

Dorothee Nijland

SlowJog

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Wat een heerlijke manier van hardlopen.! De techniek die je leert maakt het een lekkere uitlaatklep. Door de enthousiaste Judith zijn het ontzettende leuke en gezellige lessen. Dank je wel Judith! Dit blijf ik zeker doen! Oké nu staat het zwart op wit ????

Annet

Zinvol en gezellig

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Ik heb de cursus powerwalk gedaan.
Leuke groep mensen en enthousiaste coach met veel kennis . Heerlijk buiten, gezellig en geleerd mijn houding te verbeteren en wat conditie op te bouwen.

Anja

SlowJog

Rated 5 out of 5
20 mei 2021

Enthousiast geraakt/gemaakt door mijn buurvrouw heb ik me aangemeld voor de 10-weekse cursus. Vanaf de eerste week vond ik het ontzettend leuk. De combinatie van lekker buiten sporten met leuke dames onder begeleiding van de enthousiaste Judith is echt super! Ik blijf zeker lopen onder begeleiding van Judith!

Inez

Sporten moet leuk zijn...

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

…dat is vooral wat Judith met succes overbrengt, ga niet door je grenzen en luister naar je lijf is haar motto.
De loopsessies met Judith zijn altijd gezellig, samen lekker buiten zijn en genieten van de natuur.
Ik ga na afloop van de 10-weekse sessie dan ook zeker door want in minder dan 2 mnd zijn mijn conditie en spierkracht zeker verbeterd !

Pascale

Lekker bewegen

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Ik was al langere tijd van plan weer te gaan lopen, maar door mijn teveel aan kilo’s was ik ook een beetje huiverig voor blessures. Nadat ik eerst wat kilo’s kwijtgeraakt ben kwam ik op Facebook een berichtje van SlowJog Zutphen tegen. Er ging direct bij mij iets aan, dit was wat ik zocht. Niet veel later ben ik met een 10-weekse cursus gestart waar ik enorm veel plezier aan beleef. Het lopen met een groep vrouwen is heel leuk. Judith coached heel prettig. Waardoor er voldoende vrijblijvendheid in de training zit, maar je toch ook meegesleept wordt om toch dat stapje extra te zetten en je vooruitgang boekt. Naast de cursus loop ik 2 keer per week zelf een rondje. Kortom een echte aanrader!

Marianne
]